Ontkoppelen van een thuisaccount

Ouders kunnen door middel van de klascode van jouw klas het thuisaccount van hun kind koppelen aan of ontkoppelen van jouw Squla in de klas account.

Het ontkoppelen van een thuisaccount doen de ouders als volgt:

- Ouder log in op zijn/haar ouderaccount. Inloggen kan op leukleren.squla.nl

- Na het inloggen klikt de ouder op de knop 'Lidmaatschap'

- Vervolgens klikt de ouder op 'Bewerk profiel', verwijderd de klassencode uit het profiel van het kind en slaat de wijzigingen op.

Het thuisaccount zal dan verdwijnen van jouw Squla in de klas account.

Wil je juist weten hoe een ouder het thuisaccount kan koppelen aan jouw Squla in de klas account? Dan verwijs ik je graag door naar deze FAQ: https://squlanl.zendesk.com/hc/nl/articles/205839932-Thuisaccounts-van-leerlingen-koppelen