App valt uit op mijn tablet (Android)

Android ontwikkelt zich in een rap tempo, waardoor onze app het best functioneert vanaf Android 6.0 en later. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat de app naar behoren werkt op een tablet dat draait op Android 4, 3, 2.3 of ouder.

Op deze oudere tablets is veelal de melding dat de app tijdens het spelen zichzelf afsluit. Gebeurt dit ook bij jullie en kun je de Android van jullie tablet niet vernieuwen naar Android 6.0 of later? Dan raden wij je aan om de Squla app te verwijderen en te oefenen op leukleren.squla.nl. Dit kan gewoon via de browser die je hebt geïnstalleerd op je tablet.

Werkt de app niet naar behoren op een nieuw model Android tablet? Dan adviseren wij je even een mail te sturen naar klantenservice@squla.nl.

Wil je in deze mail de volgende dingen aangeven?

- Een filmpje van wat er precies gebeurt met een kleine schriftelijke toelichting

- Wat voor een type tablet heb je?

- Welke versie Android draait op je tablet?

We kijken graag hoe we jullie dan verder kunnen helpen!

Tags: Android, tablet, crashed, valt uit, blauw scherm, Squla app.