Kan mijn leerling het groepsniveau zelf aanpassen?

Iedere leerling kan via zijn/haar eigen account (gratis of betaald) het groepsniveau te allen tijde aanpassen. Op onze website kan het groepsniveau worden aangepast via het groepsselectievakje rechts boven aan het leerling account. Op de apps kan het groepsniveau worden aangepast door rechts boven aan het account te klikken op de profielfoto (of op de afbeelding van Q met de hoge hoed, als er geen profielfoto is ingesteld).