Mijn leerling is zijn/haar wachtwoord vergeten

Wanneer leerlingen oefenen op een gratis leerling account, dan is het niet mogelijk om via onze website een nieuw wachtwoord aan te vragen. De wachtwoorden van de gratis leerling accounts kan je te allen tijde inzien via je Squla in de klas account.

Klik op “Mijn leerlingen” en daarna klik je onderaan de pagina op de link “Toon gebruikersnamen en wachtwoorden”. Hier kan je de nicknames en de wachtwoorden van de leerlingen inzien.

Wil je de leerling graag het wachtwoord van zijn/haar gratis account wijzigen? Dan kan je deze wijzigen door het profiel van het leerling account te bewerken. Dit doe je als volgt:

• Klik op “Mijn leerlingen”;
  • Klik op de naam van de leerling waar je het wachtwoord van aan wilt passen;
  • Klik op de knop “Profiel”;
  • Door op “Bewerk profiel” te klikken, kan je het wachtwoord (en ander persoonlijke info) wijzigen. De wijzigingen sla je op door op “Opslaan” te klikken.

Let op: heb je betaalde accounts van leerlingen toegevoegd aan de klas? Dan kan je het wachtwoord van deze accounts niet via het Squla in de klas account wijzigen. Als wachtwoord wordt er in dit geval “Geen wachtwoord beschikbaar” aangegeven.

De leerling van het betaalde Squla account kan zelf een nieuw wachtwoord aanmaken via
leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord. Een e-mail voor een nieuw wachtwoord wordt dan gemaild naar het e-mailadres dat staat gekoppeld aan het betaalde account.