Leerling is het wachtwoord zijn account vergeten

Wanneer leerlingen oefenen op een gratis leerling account, dan is het niet mogelijk om via onze website een nieuw wachtwoord aan te vragen.

De wachtwoorden van de gratis leerling accounts kan je te allen tijde inzien via je Squla in de klas account. Klik hiervoor op “Leerlingen” en daarna klik je op de link “Toon gebruikersnamen en wachtwoorden”.

Het wijzigen van een wachtwoord van een leerling account doe je als volgt:

• Klik op “Leerlingen”;
  • Klik op de naam van de leerling waar je het wachtwoord van aan wilt passen;
  • Klik op de knop “Profiel”;
  • Door op “Bewerk profiel” te klikken, kan je het wachtwoord (en ander persoonlijke info) wijzigen. De wijzigingen sla je op door op “Opslaan” te klikken.

Let op: heb je betaalde accounts van leerlingen toegevoegd aan de klas? Dan kan je het wachtwoord van deze accounts niet via het Squla in de klas account wijzigen. Als wachtwoord wordt er in dit geval “Geen wachtwoord beschikbaar” aangegeven.

De leerling van het betaalde Squla account kan zelf een nieuw wachtwoord aanmaken via
leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord. Een e-mail voor een nieuw wachtwoord wordt dan gemaild naar het e-mailadres dat staat gekoppeld aan het betaalde account.