Waar kan ik ons adres of profiel wijzigen?

Voor het versturen van cadeautjes (waar je kind voor kan sparen) gebruiken we het adres dat bekend is in het ouderaccount.

Zijn jullie verhuisd of wil je om een andere reden het adres wijzigen? Dan kun je deze wijzigen door in te loggen op je ouderaccount.

In het filmpje hieronder laten wij je zien hoe het adres van jullie account wijzigt als je als ouder bent ingelogd op onze website.

Log je als ouder altijd in op de Squla-app? Dan wijzig je het adres als volgt:

Klik op het pionnetje links boven aan je ouderaccount.

Vervolgens klik je op de knop 'Profiel'. Je wordt dan doorverwezen naar deze pagina op onze website.

Op deze pagina kun je alle informatie van je profiel aanpassen.

Tags: adres wijzigen, ouder-profiel, ouderaccount, aanpassen