Hoe stel ik een weekdoel in voor mijn kind?

Op Squla is het mogelijk om een weekdoel te zetten en je kind zodoende nog beter te begeleiden tijdens het oefenen op Squla! Indien je kind het doel behaalt, krijgt hij/zij bonusmuntjes.

Via je ouderaccount en de wekelijkse rapporten kun je onder andere zien in welke vakken je kind nog even kan oefenen. Per week kan je daarom als ouder nu een bepaald aantal minuten instellen om je kind meer aandacht te laten besteden aan het vak naar keuze.

Je krijgt updates van het aantal minuten die jouw kind heeft geoefend en ook je kind ziet in het eigen account een tijdbalk staan met de resterende tijd. Een weekdoel zetten doe je als volgt:

Log in op je ouderaccount via leukleren.squla.nl en klik op de blauwe link 'Stel een doel in'Schermafbeelding_2019-05-24_om_17.12.13.png

Kies een vak en het aantal minuten. Klik op de blauwe knop 'Stel in als doel'.

Je ziet nu de voortgang van het doel op de homepagina van het ouderaccount.

Ook je kind ziet nu in zijn of haar account het doel van deze week!

Tags: ouderaccount, leerdoel, weekdoel