Wat is een ouderaccount?

Bij het afsluiten van Squla ontvang je altijd één ouderaccount. De nickname van je ouderaccount is het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd op Squla. Het wachtwoord heb je bij het registeren zelf aangemaakt. Mocht je deze niet meer weten? Dan kun je deze wijzigen op leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord.

Je kunt als ouder inloggen op leukleren.squla.nl (laptop, pc of tablet) of op de Squla-app (tablet).

De web-versie van het ouderaccount ziet er als volgt uit.

1. Door op de home-pagina te klikken op 'Bekijk rapport', kun je het wekelijks rapport van je kind inzien.
2. Een weekdoel instellen

1. Door in dit scherm op 'Bewerk profiel' te klikken, kun je het profiel van het account van je kind bewerken. Denk hierbij aan nickname, wachtwoord, naam etc.
2. Door op 'Bekijk lidmaatschap' te klikken, kun je het lidmaatschap opzeggen, verlengen of eventueel een TaalExtra-lidmaatschap afsluiten voor je kind.
3. Het is tevens mogelijk om via je ouderaccount een weekdoel in te stellen voor je kind. Je kind ziet dit weekdoel dan ook op zijn/haar account. Wanneer deze wordt behaald, ontvangt je kind de ingestelde tijd x 2 in muntjes uitgekeerd.
4. Het is tevens mogelijk om een persoonlijk bericht te sturen naar je kind. Bijvoorbeeld een berichtje om hem of haar te motiveren om het weekdoel te behalen ;).
5. Door op het tabblad 'Overzicht per week te klikken' kun je het weekrapport bekijken van deze week en de weken daarvoor.
6. Het tabblad alles geoefend tot nu toe laat zien hoeveel vragen er tot nu toe zijn gemaakt en hoe je kind hierop scoort.

1.
Via deze knop kun je het lidmaatschap van je kind verlengen met korting.
2.
Via deze knop zeg je het lidmaatschap van je kind op.
3. Via deze knop koop je een TaalExtra lidmaatschap bovenop je Squla-lidmaatschap. TaalExtra is een methode voor kinderen met spellingproblemen of dyslexie.
4. Een extra kind aanmelden voor Squla. Dit is dus een lidmaatschap voor een 2e, 3e of 4e kind etc.

De app-versie van het ouderaccount ziet er zo uit:

1. Door op het pionnetje te klikken kun je jullie lidmaatschappen beheren, het profiel van je ouderaccount bewerken en uitloggen van je ouderaccount. Meer informatie hierover vind je verderop in deze FAQ.
2. Het tekstballonnetje is alle berichten die je van ons hebt ontvangen. Bijvoorbeeld over het watergevecht
3. Je kunt hier het weekrapport bekijken van je kind. Let op: je wordt dan doorverwezen naar de web-versie van het ouderaccount.
4. Je kunt je kind uitdagen voor een Watergevecht. Dit is een app-only game.
5. Onderaan de home-pagina zie je tevens belangrijk nieuws van Squla en jullie persoonlijke vriendencode.

1. Lidmaatschappen. Hier kun je je lidmaatschappen opzeggen, verlengen en beheren. Let op: als je hier op klikt, wordt je doorverwezen naar de web-versie van jouw account.
2. Profiel. Hier kun je het profiel van je ouderaccount bewerken. Zoals adres, nickname, wachtwoord etc.. Let op: als je hier op klikt, wordt je doorverwezen naar de web-versie van jouw account.
3. Uitloggen. Als je hier op klikt, log je uit van je ouderaccount en kan er een andere speler inloggen op de app. Bij de volgende keer inloggen kun je klikken op de login-tegel van je ouderaccount. Deze vind je door op de login-pagina van de app naar links of naar rechts te vegen.
4. Inloggen als je kind. Als je hier op klikt, dan logt de app zich automatisch in op het account van je kind. Let op: je oefent dan ook echt op het account van je kind. Alles wat je doet op dit account heeft invloed op de rapportage en voortgang van je kind op Squla.
5. Terug naar home-page van ouderaccount.

Mocht je nog vragen hebben over je ouderaccount, dan kun je ons een mail sturen naar klantenservice@squla.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Tags: nickname, ouderaccount, voortgang, rapporten, lidmaatschappen