Hoe kan ik het groepsniveau aanpassen?

Op onze website kun je het groepsniveau wijzigen door rechts bovenaan je account te klikken op de avatar (profielfoto) van je account. Deze knop staat naast de knop 'Log uit'. Als je op je avatar klikt, dan zie je een drop-down menu waarin je een groep kunt kiezen. Zie ook de schermafbeelding hieronder. Klik op de juiste groep en Voila! het groepsniveau van je account is gewijzigd!

Oefen je op de Squla app? Dan kun je het niveau wijzigen door rechts onderaan de app te klikken op de avatar van je account.

Veel oefenplezier gewenst!

Tags: niveau aanpassen, volgende groep, klas hoger, klas lager, groepsniveau