Klas overdragen aan collega

Gaat jouw klas komend schooljaar over naar een groep hoger? En heeft deze groep een andere leerkracht? Dan kun je het eigenaarschap van je klas overdragen aan jouw collega. Dit verwijdert de klas uit jouw account en voegt deze toe aan het account van je collega.

Het overdragen van eigenaarschap doe je als volgt:

1. Log in op je Squla in de klas account

2. Klik op de klas die je wilt overdragen aan je collega

3. Klik bovenaan je account op de knop 'Bewerk klas'

4. Vul het e-mailadres in van je collega bij het kopje ‘Draag het eigenaarschap van je klas over’.

Door op de knop ‘Eigenaarschap overdracht’ te klikken, draag je het eigenaarschap van de betreffende klas over aan je collega. Jouw collega krijgt een mail met daarin een link om de overdracht te accepteren. Nadat er op deze link is geklikt, is de klas ook echt overgedragen.

Lukt het overdagen niet, dan kun je een mail sturen naar klantenservice@squla.nl met daarin de nickname van je Squla in de klas account en het e-mailadres van je collega (waarmee hij of zij is geregistreerd op Squla).

Tags: Squla in de klas, overdragen klas