Geef je samen les aan dezelfde klas? Dan kun je een klas delen, zodat jullie allebei de resultaten van de leerlingen kunnen bekijken.
Let op: alleen de eigenaar van de klas kan een klas delen en leerlinggegevens bewerken
- Ga naar 'Klassen' en open de klas die je wilt delen.
- Klik rechtsboven op het potloodicoon.
- Kies 'Deel met collega'.
- Kies hoe je de klas wilt delen:
- Met een collega die is aangemeld met hetzelfde BRIN-nummer.
- Via een uitnodiging per e-mail.
Je collega ontvangt een uitnodiging per e-mail. Zodra deze wordt geaccepteerd, verschijnt de klas automatisch in het klassenoverzicht van je collega.
Goed om te weten
- Beide collega's kunnen de resultaten van de leerlingen bekijken.
- Alleen de eigenaar van de klas kan leerlinggegevens aanpassen.