Waarom is het nodig dat mijn kind programmeren leert?

Je kind moet natuurlijk niks, Bitsbox X Squla is geheel vrijblijvend. Veel kinderen vinden programmeren erg interessant, we merken dat dit vooral de kinderen zijn die het vak rekenen ook leuk vinden. Kinderen kunnen veel leren op cognitief gebied. Het is een andere manier van denken, vooral een oplossingsgerichte manier van denken. Bovendien past het natuurlijk helemaal in deze tijd van apps en games. Binnen enkele jaren zal dit ook op scholen worden toegevoegd aan het curriculum.