Geluid werkt niet op mijn Apple laptop of computer

Sinds de nieuwste update van Safari moet je websites toestemming geven om geluid af te spelen.

Volg de volgende stappen om het geluid voor Squla in Safari af te spelen:
- Open je Safari browser

- Ga naar leukleren.squla.nl

- Klik links bovenaan op 'Safari' en klik op 'voorkeuren'

- Vervolgens selecteer je in de linker kolom 'Automatisch afspelen'

- Je ziet dan rechts onder geopende websites Squla staan. Selecteer 'Sta automatisch afspelen van alles toe'​ Zie hieronder.

Door deze instellingen toe te passen moet je geluid het weer doen!

Werkt het geluid nog steeds niet, stuur dan even een e-mail naar klantenservice@squla.nl