Op welke tablets/telefoons werkt de Squla-app?

De Squla-app werkt het beste op deze apparaten van Apple:

• iPad mini 2, 3 en 4 met minimaal iOS9 of hoger
  • iPad Air en Air 2 met minimaal iOS8 of hoger
  • iPad Pro met minimaal iOS9 of hoger
  • iPod Touch 6 met minimaal iOS11.0 of hoger
  • iPhone 6(Plus), 6S(Plus), SE met minimaal iOS9 of hoger

De Squla app werkt helaas niet meer naar behoren op de iPad Mini 1, iPad 1, 2, 3 & 4 en de iPod Touch 5.

De Squla-app werkt het beste op deze apparaten van Android:

Android ontwikkelt zich in een rap tempo, waardoor onze app het best functioneert vanaf Android 5.0 en later. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat de app naar behoren werkt op een tablet dat draait op Android 4, 3, 2.3 of ouder.

Op deze oudere tablets is veelal de melding dat de app tijdens het spelen zichzelf afsluit. Gebeurt dit ook bij jullie en kun je de Android van jullie tablet niet vernieuwen naar Android 5.0 of later? Dan raden wij je aan om de Squla app te verwijderen en te oefenen op leukleren.squla.nl. Dit kan gewoon via de browser die je hebt geïnstalleerd op je tablet.

Tags: compatibel, Squla-app, downloaden, iOS en Android