Hoe meld ik een extra kind aan voor Squla?

Wat leuk dat je een extra kind wilt aanmelden voor Squla! Door in te loggen op je ouderaccount kun je een extra lidmaatschap met ledenkorting én familiekorting afsluiten.

Het wachtwoord heb je bij registratie zelf ingesteld. Mocht je deze niet meer weten, dan kun je deze opnieuw instellen op leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord

Inloggen op je ouderaccount kan op leukleren.squla.nl. Zodra je bent ingelogd klik je, bovenaan je account, op de knop 'Lidmaatschappen'.

Het extra lidmaatschap sluit je af door in het kader 'Maak een extra kind lid en krijg familiekorting' te klikken op de knop 'Voeg extra kind toe'.

​​
Mocht je er niet uitkomen, dan adviseren wij je om even een mail te sturen naar klantenservice@squla.nl. Wij helpen je dan graag even verder.

Tags: extra kind, extra lidmaatschap, ouderaccount, familiekorting