Kan ik het muziekje van de app uitzetten?

Ja, dat kan! Deze kun je uitzetten op het Squla-account van je zoon of dochter door te klikken op de avatar (profielplaatje) van zijn of haar Squla-account. Zoals hieronder weergegeven.

Mocht je geen geluid horen op jullie iPad, maar staat de achtergrondmuziek wel op zijn hardst? Dan verwijzen je graag door naar deze FAQ: https://squlanl.zendesk.com/hc/nl/articles/205839832-Het-geluid-van-de-Squla-app-doet-het-niet-op-mijn-iPad-Wat-nu-

Tags: muziekje, Squla-app, app, uitzetten