Wie hebben er toegang tot mijn gegevens?

Binnen Squla hebben alleen de daartoe bevoegde medewerkers toegang tot jouw klantgegevens.

Jouw persoonlijke gegevens geeft Squla niet door aan externe organisaties of andere bedrijven. Squla maakt wel gebruik van partijen (verwerkers) die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken. Met deze verwerkers heeft Squla overeenkomsten gesloten om de beveiliging van de data, in lijn met de AVG wetgeving, te waarborgen.

Tags: klantgegevens, AVG wetgeving