Kan ik mezelf uitschrijven voor de berichten van Squla?

Squla stuurt rapporten over de voortgang van je kind op Squla, nieuwsbrieven, aanbiedingen en serviceberichten.

In onze rapporten, nieuwsbrieven en aanbiedingen bieden wij altijd de mogelijkheid om je uit te schrijven van onze mailings.

De serviceberichten zijn noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van ons platform, waardoor je je voor deze berichten niet kunt uitschrijven. Serviceberichten zijn bijvoorbeeld de bestel- of opzegbevestiging van je lidmaatschap, onze betaal e-mail en de e-mail die je ontvangt als je je wachtwoord opnieuw wilt instellen.

Tags: uitschrijven, nieuwsbrieven, rapporten, serviceberichten