Welke gegevens verwerkt Squla van mij?

Squla verwerkt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het aanbieden en verbeteren van ons product. De persoonsgegevens die wij verwerken zijn je voor- en achternaam, e-mailadres, naam kind, nickname, groep van je kind en eventueel je adresgegevens. Je kunt hier meer over lezen in ons Privacy Statement.

Voor de weekrapporten en optimalisatie van de oefenstof op ons platform registreert Squla welke oefeningen je kind maakt, hoeveel minuten je kind speelt en hoeveel vragen je kind goed of fout beantwoordt. Verder houden we bij hoeveel en welke cadeautjes je kind heeft besteld in de Squla cadeaushop.

We verzamelen ‘automatisch gegenereerde informatie’ die we nodig hebben om onze website goed te laten werken en om het oefenplatform van Squla te kunnen beveiligen. Deze automatisch gegenereerde informatie bestaat uit je IP-adres, het type browser, computersysteem en de pagina's die je op Squla bezoekt. Om onze website te kunnen laten functioneren plaatsen we cookies.

Tags: privacy, gegevens verwerken