Squla en Snappet

De tablets van Snappet zijn zo ontwikkeld dat Snappet er goed op werkt. Via een webapp kun je wel een directe link naar een externe website maken. Dit zijn de websites en applicaties van externe partijen. Het kan zo zijn dat de externe site specificaties gebruikt die de Snappet-tablet niet ondersteunt.

Indien Squla niet naar behoren functioneert op je tablet, dan adviseer ik je om even contact op te nemen met de helpdesk van Snappet. Bellen kan iedere werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur via 088 - 999 0 444. Mailen kan op ieder moment naar info@snappet.org.