Hoe koppel ik het thuisaccount aan het account van de leerkracht?

Via het ouderaccount kun je de klassencode toevoegen aan het profiel van je kind. Door deze hier op te slaan wordt er een koppeling gemaakt met het Squla in de klas account van de leerkracht.

Door de koppeling kan zowel de leerkracht als de ouder de voortgang van je kind volgen. Je kind kan thuis en op school oefenen op het account voor thuis.

Door de koppeling wordt het gratis schoolaccount overbodig. De leerkracht kan deze, na het koppelen van het betaalde thuisaccount, verwijderen van zijn/haar Squla in de klas account.

De klassencode sla je als volgt op in het profiel van je kind:

1. Log in op je ouderaccount

2. Klik op de naam van je kind en daarna op 'Bewerk profiel'

3. Klik vervolgens op de knop 'Mijn School'. Controleer of de school is ingevuld en vul de klassencode in. De wijzigingen sla je vervolgens op door op 'Opslaan' te klikken. Deze knop kleurt even groen wanneer de wijzigingen succesvol zijn opgeslagen.

Mocht je nog meer vragen hebben over de klassencode? Dan kun je een mail sturen naar klantenservice@squla.nl