Waar kan ik ons adres wijzigen?

Voor het versturen van cadeautjes (waar je kind voor kan sparen) gebruiken we het adres dat bekend is in het ouderaccount.

Zijn jullie verhuisd of wil je om een andere reden het adres wijzigen? Dan kun je deze wijzigen door in te loggen op je ouderaccount.

Weet je de nickname van je ouderaccount niet meer? Dan kun je deze hier opvragen. Het wachtwoord kun je te allen tijde wijzigen op leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord. Dit kan op basis van de nickname van je ouderaccount.

Ben je ingelogd op je ouderaccount? Dan kun je het adres wijzigen door het profiel van jouw ouderaccount te wijzigen.

In het filmpje hieronder laten wij je zien hoe het adres van jullie account wijzigt.

Tags: adres wijzigen, ouder-profiel, ouderaccount, aanpassen