Waar kan ik ons adres wijzigen?

Voor het versturen van cadeautjes (waar je kind voor kan sparen) gebruiken we het adres dat bekend is in het ouderaccount.

Zijn jullie verhuisd of wil je om een andere reden het adres wijzigen? Dan kun je deze wijzigen door in te loggen op je ouderaccount.

Weet je de nickname van je ouderaccount niet meer? Dan kun je deze hier opvragen. Het wachtwoord kun je te allen tijde wijzigen op leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord. Dit kan op basis van de nickname van je ouderaccount.

Ben je ingelogd op je ouderaccount? Dan kun je het adres wijzigen door het profiel van jouw ouderaccount te wijzigen.

Dit doe je als volgt:

1. Klik rechts bovenin je account op pijltje naast de avatar van je ouderaccount. Er verschijnt dan een drop-down menu. Door op 'Mijn Account' te klikken, kun je jouw ouder-profiel aanpassen.

2. Klik vervolgens op 'Adres', vink aan 'Ik woon in Nederland', vul je adres in en klik daarna op de knop 'Opslaan'. De knop verkleurd even groen wanneer de wijzigingen succesvol zijn opgeslagen.

Tags: adres wijzigen, ouder-profiel, ouderaccount, aanpassen