Kan ik verlengen met korting?

Jazeker!

Je kunt het lidmaatschap op ieder gewenst moment via het ouderaccount verlengen tegen een voordeliger tarief. De korting loopt op tot wel € 20,- per account!

De nickname van je ouderaccount heb je van ons ontvangen nadat je je kind hebt aangemeld op Squla. Je kunt de nickname ook hier opvragen.

Nadat je bent ingelogd, klik je op de knop 'Lidmaatschappen'. Op deze pagina kun je al je lopende lidmaatschappen beheren. Door op de knop 'Bekijk onze verlengaanbiedingen' te klikken, kun je de het lidmaatschap voordelig verlengen.

Vervolgens kun je de gewenste verlenging kiezen door op de blauwe knop 'Selecteer' te klikken. De verlenging maak je in orde door te klikken op de oranje knop 'Bestel nu'. Je zal dan doorverwezen naar de betaalpagina. Na betaling is de verlenging onder de knop 'Lidmaatschappen' zichtbaar zijn.

Was je lidmaatschap al automatisch verlengd? Dan wordt de automatische verlenging per direct door ons opgezegd. Een deel van de afgeschreven contributie van de automatische verlenging wordt dan binnen 5 werkdagen teruggeboekt op je rekening.

Tags: verlengen met korting, korting, voordelig verlengen, € 20,- korting