Kan ik verlengen met korting?

Jazeker!

Je kunt het lidmaatschap op ieder gewenst moment via het ouderaccount verlengen tegen een voordeliger tarief. De korting loopt op tot wel € 20,- per account!

De nickname van je ouderaccount heb je van ons ontvangen nadat je je kind hebt aangemeld op Squla. Je kunt de nickname ook hier opvragen.

Nadat je bent ingelogd, klik je op de knop 'Lidmaatschappen'. Op deze pagina kun je al je lopende lidmaatschappen beheren. Je kunt voordelig verlengen door op de link 'Verleng je lidmaatschap met korting' te klikken.

Was je lidmaatschap al automatisch verlengd? Dan wordt de automatische verlenging per direct door ons opgezegd. Een deel van de afgeschreven contributie van de automatische verlenging wordt dan binnen 5 werkdagen teruggeboekt op je rekening. De contributie van de voordelige verlenging wordt direct van je rekening afgeschreven.

In onderstaand filmpje leggen we uit hoe je je lidmaatschap voordelig verlengd op je ouderaccount op onze website.

Tags: verlengen met korting, korting, voordelig verlengen, € 20,- korting