Kan ik verlengen met korting?

Je kunt het lidmaatschap op ieder gewenst moment via het ouderaccount verlengen tegen een voordeliger tarief. De korting loopt op tot wel € 24,- per account!

Inloggen kan via leukleren.squla.nl. De nickname van je ouderaccount kun je terugvinden in de bevestigingsmail van Squla. Je kunt de nickname ook hier opvragen. Het wachtwoord heb je destijds zelf aangemaakt.

Nadat je bent ingelogd, klik je op de knop 'Lidmaatschappen'. Op deze pagina kun je al je lopende lidmaatschappen beheren. Je kunt voordelig verlengen door op de link 'Verleng je lidmaatschap met korting' te klikken. Zoals hieronder weergegeven:

Was je lidmaatschap al automatisch verlengd? Dan wordt de automatische verlenging per direct door ons opgezegd. Een deel van de afgeschreven contributie van de automatische verlenging wordt dan binnen 5 werkdagen teruggeboekt op je rekening. De contributie van de voordelige verlenging wordt direct van je rekening afgeschreven.

Log je als ouder altijd in op de Squla-app? Dan klik je op het pionnetje links bovenaan je account.

Door op de knop 'Lidmaatschappen' te klikken word je doorverwezen naar onze website waar je de voordelige verlenging in orde kunt maken zoals eerder beschreven in dit artikel.

Kom je er toch niet helemaal uit? Stuur gerust een mail naar klantenservice@squla.nl. We helpen je dan graag verder.

Tags: verlengen met korting, korting, voordelig verlengen, € 20,- korting