Hoe zeg ik Squla op?

Wat jammer dat je het lidmaatschap wilt opzeggen!

Je kunt de opzegging eenvoudig in orde maken door in te loggen op je ouderaccount via leukleren.squla.nl. Ieder kindaccount heeft een gekoppeld ouderaccount. Weet je de inloggegevens niet van het ouderaccount? Deze kun je terugvinden in de bevestigingsmail van de bestelling van je lidmaatschap.

Nadat je op je ouderaccount bent ingelogd, klik je op de knop 'Lidmaatschappen'. Op deze pagina zie je het overzicht van je lopende lidmaatschappen.

Het lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link 'Zeg lidmaatschap op' bij het lidmaatschap van het gewenste kind.

De eerste optie voor opzeggen zal altijd de eerst mogelijke datum van opzegging zijn. Het kan natuurlijk zijn dat je het lidmaatschap liever aan het einde van het schooljaar opzegt of op een specifieke datum. Dit kun je kiezen op de volgende pagina.

Klik vervolgens op de blauwe knop 'Zeg lidmaatschap op', je lidmaatschap is nu opgezegd. Je ontvangt per mail een automatische bevestiging van de opzegging.

Wil je liever opzeggen via de Squla-app?

Dat kan als volgt: klik op het pionnetje bovenaan je account.

Vervolgens klik je op 'Lidmaatschappen'

Je wordt nu doorverwezen naar onze website waar je het lidmaatschap kunt opzeggen. Het lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link 'Zeg lidmaatschap op'

Wil je voor meerdere kinderen het lidmaatschap opzeggen? Let dan op dat je de opzegging per kind in orde dient te maken.

Kom je er toch niet uit? Stuur dan gerust een mail naar klantenservice@squla.com

Tags: opzeggen, stoppen, ouderaccount, afmelden, annuleren