Hoe zeg ik Squla op?

Wat jammer dat je het lidmaatschap wilt opzeggen!

Je kunt de opzegging eenvoudig in orde maken door in te loggen op je ouderaccount via leukleren.squla.nl.

Nadat je op je ouderaccount bent ingelogd, klik je op de knop 'Lidmaatschappen'. Op deze pagina zie je het overzicht van je lopende lidmaatschappen. Het gewenste lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link 'Zeg lidmaatschap op'.

De eerste optie voor opzeggen zal altijd de eerst mogelijke datum van opzegging zijn. Het kan natuurlijk zijn dat je het lidmaatschap liever aan het einde van het schooljaar opzegt of op een specifieke datum. Zodra wij je opzegging hebben verwerkt ontvang je per mail een bevestiging van opzegging.

Zie hieronder een instructie hoe je het lidmaatschap opzegt via je ouderaccount.

Log je als ouder altijd in op de Squla-app? Dan zeg kun je de lidmaatschappen als volgt opzeggen.

Klik op het pionnetje bovenaan je account.

Vervolgens klik je op 'Lidmaatschappen'.

Je wordt dan doorverwezen naar onze website waar je het lidmaatschap kunt opzeggen. Het lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link 'Zeg lidmaatschap op'.

Indien je meerdere kinderen hebt oefenen op Squla, dan dien je het lidmaatschap voor ieder kind afzonderlijk op te zeggen.

Tags: opzeggen, stoppen, ouderaccount, afmelden, annuleren