Hoe zeg ik Squla op?

Wat jammer dat je het lidmaatschap wilt opzeggen!

Je kunt de opzegging eenvoudig in orde maken door in te loggen op je ouderaccount via leukleren.squla.nl.

De nickname van je ouderaccount vind je onderaan onze nieuwsbrieven en in het wekelijkse rapport dat je per mail ontvangt. Weet je de nickname niet meer? Dan kun je deze hier opvragen.

Nadat je op je ouderaccount bent ingelogd, klik je op de knop 'Lidmaatschappen'. Op deze pagina zie je het overzicht van je lopende lidmaatschappen. Het gewenste lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link 'Zeg lidmaatschap op'.

De eerste optie voor opzeggen zal altijd de eerst mogelijke datum van opzegging zijn. Het kan natuurlijk zijn dat je het lidmaatschap liever aan het einde van het schooljaar opzegt of op een specifieke datum. Zodra wij je opzegging hebben verwerkt ontvang je per mail een bevestiging van opzegging.

Zie hieronder een instructie hoe je het lidmaatschap opzegt via je ouderaccount.

Tags: opzeggen, stoppen, ouderaccount, afmelden, annuleren