App valt uit op mijn iPad (iOS)

Apple ontwikkelt zich in een rap tempo waardoor onze app het best functioneert op de volgende apparaten:

• iPad mini 2, 3 en 4 met minimaal iOS9 of hoger
  • iPad Air en Air 2 met minimaal iOS7 of hoger
  • iPad Pro met minimaal iOS9 of hoger
  • iPod Touch 6 met minimaal iOS11.0 of hoger
  • iPhone 5, 5C, 5S met minimaal iOS7 of hoger
  • iPhone 6(Plus), 6S(Plus), SE met minimaal iOS8 of hoger

De Squla app werkt helaas niet meer naar behoren op de iPad Mini 1, iPad 1, 2, 3 & 4 en de iPod Touch 5.

Op deze oudere apparaten is veelal de melding dat de app tijdens het spelen zichzelf afsluit. In dit geval adviseren wij op de iPad of iPhone te oefenen op onze website. Je kunt via de browser inloggen op leukleren.squla.nl.

Tags: crashed, iPad, app valt uit, iOS, blauw scherm