App valt uit op mijn iPad (iOS)

Apple ontwikkelt zich in een rap tempo waardoor onze app het best functioneert op de volgende apparaten:

• iPad mini 2, 3 en 4 met minimaal iOS9 of hoger
  • iPad Air en Air 2 met minimaal iOS7 of hoger
  • iPad Pro met minimaal iOS9 of hoger
  • iPod Touch 6 met minimaal iOS11.0 of hoger
  • iPhone 5, 5C, 5S met minimaal iOS7 of hoger
  • iPhone 6(Plus), 6S(Plus), SE met minimaal iOS8 of hoger

De Squla app werkt helaas niet meer naar behoren op de iPad Mini 1, iPad 1, 2, 3 & 4 en de iPod Touch 5.

Op deze oudere apparaten is veelal de melding dat de app tijdens het spelen zichzelf afsluit.

Maar geen paniek! Je kunt Squla ook spelen op onze website op een computer of laptop of zelfs op je tablet! Inloggen kan op leukleren.squla.nl

Werkt de app niet naar behoren op een nieuw model iPad of iPhone? Dan heb je misschien een 'bug' gevonden. Wij werken iedere dag namelijk erg hard om ons platform en app te verbeteren. Jouw melding kan ons helpen om Squla voor al onze leden te verbeteren. We adviseren je daarom een mail willen sturen naar klantenservice@squla.nl.

Wil je in deze mail de volgende dingen aangeven?

- Een filmpje van wat er precies gebeurt met een kleine schriftelijke toelichting

- Wat voor een type tablet heb je?

- Welke versie Android draait op je tablet?

Tags: crashed, iPad, app valt uit, iOS, blauw scherm