App loopt vast bij Apostrof ( 's )

Het is op een iPhone of iPad mogelijk om verschillende soorten apostrofs te kiezen. Als je je toetsenbord opent, bijvoorbeeld bij de desbetreffende vragen, en de apostrof lang ingedrukt houdt, krijg je vier verschillende apostrofs te zien.

Je dient de meest rechtse te selecteren. Als je dit één keer hebt gedaan, onthoudt je apparaat dit en zou de app niet meer vast moeten lopen op vragen met een apostrof.

Gaat het toch nog niet helemaal goed? Dan ontvangen wij graag een mailtje van je op [email protected]

Tags: 's, ' s, apostrof, app, 's middags