Update juli 2016: de typecursus stopt!

Zitten hier gevolgen aan voor mij?
Helaas bieden wij vanaf juli 2016 de Typecursus niet meer actief aan. Bestaande Squla leden die met de typecursus zijn begonnen, kunnen deze gewoon afmaken en krijgen natuurlijk ook het diploma.

Waarom stopt Squla met de verkoop van de typecursus?
De developers en onderwijsexperts van Squla merken dat hun kunde meer aansluit bij het optimaliseren van Squla zelf dan het optimaliseren van de typecursus.

Om die reden denken we dat we ons beter kunnen toeleggen op de leeromgeving om zo alle kinderen op een leuke manier te helpen met oefenen voor school!