Kan ik opdrachten klaarzetten voor mijn kind?

Op Squla is het mogelijk om opdrachten klaar te zetten en je kind zodoende nog beter te begeleiden tijdens het oefenen op Squla!

Via je ouderaccount en de wekelijkse rapporten kan je onder andere zien in welke vakken je kind nog even kan oefenen. Per week kan je daarom als ouder nu een bepaald aantal minuten instellen om je kind meer aandacht te laten besteden aan het vak van jouw keuze.

Je krijgt updates van het aantal minuten die jouw kind heeft geoefend en ook je kind ziet in het eigen account een tijdbalk staan met de resterende tijd. Opdrachten klaar zetten doe je als volgt:

Log in op je ouderaccount en klik op het witte vak onder 'Mijn kinderen'

Ga naar 'Actief doel' en klik op 'Stel doel in'

Stel in het volgende scherm zelf het vak en de tijd in en bevestig

In je ouderaccount kan je nu het actieve doel en de status ervan zien

Ook je kind ziet nu in zijn of haar account het doel van deze week!