Levertijden van cadeaus

Veel cadeaus worden nog handmatig vanuit het Squla kantoor verstuurd door onze eigen medewerkers. De levertijden van de cadeaus verschillen daarom soms van levertijd.

De levertijd van cadeaus bedraagt gemiddeld zo'n twee weken met uitzondering van de Tablet hoezen, Kaartspellen en de FlitsQuizzen. Laatstgenoemde items worden door een partnerbedrijf verstuurd en de levertijd kan daarom soms 4 tot 8 weken duren.

De Bol.com kortingscode is geen fysiek item, deze code leveren wij via digitaal aan op het email adres waar het Squla account op geregistreerd staat. Heb je een Bol.com code besteld? Check dan je mail!