Problemen met de App (Android)

Bij de Android versie van de Quiz app merken wij dat er twee dezelfde problemen vaker bij ons gemeld worden:

* Bijwerken punten en munten, loopt vast
* Loopt vast na het inlogscherm

In beide gevallen willen wij je aanraden de nieuwste app te downloaden welke te vinden is via www.squla.nl/apps. De Squla app de Quiz app is inmiddels verouderd en ondersteunen wij niet meer, de features in de nieuwe app zijn hetzelfde gebleven en je kunt gewoon inloggen met je bestaande login.

Ook hoef je met deze app niet meer de ouderapp te downloaden. Je kunt na het downloaden namelijk met zowel jouw eigen ouderaccount als het account van je kind inloggen op één en dezelfde app.