Kan ik een proeflidmaatschap krijgen?

Nee, wij hebben geen proeflidmaatschappen mogelijk bij Squla. Wel bieden wij je de mogelijkheid om Squla uit te proberen op de website. Hier kan je op de 'probeer' knop klikken waarna de speelomgeving van Squla zich opent.

In de speelomgeving kan je opdrachten, missies en quizzen maken zoals dat in de echte omgeving ook kan. De inhoud die wij beschikbaar hebben gesteld in de probeer-versie is beperkt en is bedoeld om een impressie te krijgen van Squla zelf.

Wil je Squla optimaal ervaren? Dan kan je ervoor kiezen om een abonnement aan te schaffen. Mocht je een jaar- of halfjaarlidmaatschap hebben gekocht en je binnen 30 dagen bedenken, dan kan je contact met ons opnemen en storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Tags: Proef, uitproberen, testen, gratis