Waar kan ik de klassencode opslaan?

Alle leerkrachten die op Squla een account aanmaken krijgen een klascode. Deze code is voor de leerkracht te vinden onder "Mijn klassen". Met deze code kunnen ouders via het profiel van hun kind, een betaald lidmaatschap koppelen aan het Squla in de Klas account van de leerkracht. Hiermee geef je de leerkracht inzicht in wat je kind zowel thuis als op school oefent op Squla.

Mocht je ervoor kiezen om het thuisaccount van je kind te koppelen aan het Squla in de klas account van de leerkracht, dan adviseren wij je kind zowel op school als thuis in te loggen op het thuisaccount. Je kunt de leerkracht vragen om het schoolaccount van je kind te verwijderen.

De koppeling d.m.v. de klascode kun je als volgt in orde maken via het ouderaccount:

• Log met de gegevens van je ouderaccount in op leukleren.squla.nl
  • Heb je het wachtwoord niet meer, dan kun je m.b.v. je ouder-nickname hier een nieuw wachtwoord aanmaken.
  • Zodra je bent ingelogd, klik je in de witte balk op de naam van je kindKlassencode_-_klik_op_naam_kind.png
  • Klik daarna op boven in het groene kader op de knop 'Profiel'.Klassencode_-_klik_op_profiel.png
  • Klik vervolgens op de knop 'Bewerk profiel' om het profiel van het account van je kind te bewerken.                                           Klassencode_-_klik_op_bewerk_profiel.png
  • In het profiel vul je de klassencode in in het veld 'klascode'. Sla de wijzigingen op door te klikken op de oranje knop 'Opslaan' en de koppeling is gemaakt! Klassencode_-_vul_klascode_in.png

Tags: Squla in de klas, leerkracht, school, ouderaccount