Checklist bij technische problemen

Soms kan het voorkomen dat oefeningen vastlopen op de App of de computer. Wanneer je tegen dit soort problemen aan loopt is het handig om eerst de volgende checklist door te lopen:

Checklist voor de App:
- Log even uit en log daarna weer in.
- Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
- Gebruik de laatste versie van de app; via de appstore kan je zoeken naar updates.
- Probeer of het probleem er ook is met een Wifi/internet verbinding.
- Kan er op de computer via de website wel succesvol geoefend worden?

Checklist voor de Computer:
- Log uit en daarna weer in.
- Speel in de nieuwste browser versie van Google Chrome of Firefox.
- Leeg de Cache; dit kan door Control, Shift en Delete tegelijkertijd in te drukken.
- Accepteer de Cookies van Squla, voeg leukleren.squla.nl toe aan veilige sites
- Lukt het via de internetkabel, of andersom via WiFi, wel om te spelen?

We hopen dat deze oplossingen je verder helpen. Mocht dit allemaal niet hebben geholpen, neem dan contact met ons op via de link onder deze pagina. Wij zijn van maandag tot vrijdag van 09u tot 17u bereikbaar.