Waar kan ik mijn ouderaccount vinden?

Bij het afsluiten van Squla ontvang je altijd één ouderaccount.

Via dit ouderaccount kan je het lidmaatschap activeren, beheren, de looptijd bekijken en verlengen of opzeggen. Verder is het ook mogelijk:

* om de voortgang van ieder kind te volgen
* om de rapporten van ieder kind te bekijken
* het groepsniveau van het account van je kind aan te passen
* je kind een aanmoedigend berichtje te sturen
* een extra lidmaatschap af te sluiten met een aantrekkelijke familiekorting

De nickname van je ouderaccount is het email adres waarmee je bij ons bent geregistreerd tenzij je deze zelf later hebt aangepast.

Weet je de nickname van je ouderaccount niet meer? Dan kun je deze hier opvragen. Een nieuw wachtwoord kun je hier aanvragen.

Tags: nickname, ouderaccount, voortgang, rapporten, lidmaatschappen