Mijn account is geblokkeerd. Wat nu?

Soms kan het gebeuren dat een betaling mislukt. Dit kan meerdere oorzaken hebben, misschien ben je veranderd van rekeningnummer of was er te weinig saldo waardoor de afschrijving niet plaats heeft kunnen vinden.

Omdat wij geen toegang kunnen geven tot accounts waar niet voor betaald is blokkeren wij deze tot er een betaling plaats heeft gevonden.

Wanneer een betaling is mislukt sturen wij automatisch een mail naar het bij ons bekende adres met een nieuwe betaal-link waarmee je alsnog de betaling kunt voldoen. Zodra deze is verwerkt deblokkeert ons systeem het account automatisch.

Is de contributie betaald, maar kun je nog steeds niet inloggen? Dan adviseren wij je om even een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dat kan hier op basis van je nickname.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd om hulp vragen door een mail te sturen naar klantenservice@squla.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Tags: betaling, mislukt, niet kunnen inloggen