Nicknames aanpassen of wijzigen

Door het profiel te bewerken van een leerling, kan je ook de nickname van het leerling account aanpassen. Dit doe je als volgt:

• Klik op de knop “Mijn leerlingen”
  • Klik op de naam van de leerling waarvan je de nickname wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Profiel” en daarna op de oranje knop “Bewerk profiel” om het profiel te kunnen aanpassen
  • Nadat je de wijzigingen heeft aangebracht, klik je op de oranje knop “Opslaan” om de wijzigingen op te slaan.

Let op: iedere nickname op Squla dient uniek te zijn. Mocht de gewenste nickname van jou of de leerling niet meer beschikbaar zijn, dan zie je nadat je op de knop “Opslaan” heeft geklikt de tekst: “Nickname wordt al door iemand anders gebruikt”. Nicknames kunnen in dit geval ‘uniek’ gemaakt worden door cijfers eraan toe te voegen.