Leerlingen toevoegen

Om leerlingen toe te voegen aan je klas, ga je naar “Mijn klassen”, vervolgens klik je op de naam van de klas waar je de leerling aan toe wilt voegen. Door op “Voeg leerling toe” te klikken, kan je de leerling toevoegen aan je klas.

Zodra een leerling is toegevoegd, ontvang je van ons een e-mail met daarin de nickname en het wachtwoord van de leerling. Wij adviseren je deze informatie goed te bewaren.

Wil je meerdere leerlingen met hetzelfde groepsniveau toevoegen aan je klas, dan kan je onder het naamveldje klikken op de optie “Voeg meer leerlingen toe”. Je kunt hier meerdere leerlingen van hetzelfde groepsniveau in één sessie aanmelden. De nicknames en wachtwoorden van de leerlingen worden ter bevestiging naar je gemaild. Bewaar deze mail goed.