Leerlingen toevoegen

Een leerling toevoegen doe je als volgt:

1. Klik op de naam van de klas waaraan je je leerling wilt toevoegen*

*Heb je nog geen klas aangemaakt in je account? Lees dan in deze FAQ hoe je dat kunt doen.

2. Door op Voeg leerling toe te klikken, kun je de leerling toevoegen aan de klas

Zodra een leerling is toegevoegd, ontvang je van ons een e-mail met daarin de nickname en het wachtwoord van de leerling. Wij adviseren je deze informatie goed te bewaren.

Wil je meerdere leerlingen met hetzelfde groepsniveau toevoegen aan je klas, dan kan je onder het veld Nickname klikken op de optie Voeg meerdere leerlingen toe.

Je kunt hier meerdere leerlingen van hetzelfde groepsniveau in één sessie aanmelden. De nicknames en wachtwoorden van de leerlingen worden ter bevestiging naar je gemaild. Bewaar deze mail goed.

Mocht je vragen hebben over het dashboard van je account? Stuur dan gerust even een e-mail naar klantenservice@squla.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Tags: toevoegen, leerlingen, Squla in de klas