Wat zijn de systeemeisen voor de computer?

Om gebruik te maken van Squla op de computer heb je een moderne browser nodig met geïntegreerde Flash ondersteuning. Voorbeelden hiervan zijn de laatste versie van Mozilla Firefox, Google Chrome of Internet Explorer (minimaal versie 10).

Overige instellingen:
* Zorg ervoor dat de browser cookies accepteert en Javascript aanstaat.
* Zorg ervoor dat TCP poort 9933 uitgaand open staat.
* Zorg ervoor dat https://leukleren.squla.nl/ is toegevoegd aan de lijst met veilige websites.