Waarom kan ik niet inloggen op de Squla app?

Vervelend dat je niet kunt inloggen! We helpen je hier graag bij verder. Aan de hand van de foutmelding die je krijgt kun je hieronder een mogelijke oplossing vinden.

Het veld van 'Je wachtwoord' kleurt rood met de melding 'inloggen mislukt'

Dit kan twee dingen betekenen; je nickname of je wachtwoord is niet juist.

--> Nickname niet juist

Dit betekent dat de nickname van je account niet juist is. Vaak kun je de nickname van je account vinden in onze nieuwsbrieven of de rapporten die je van ons ontvangt. Je kunt de nickname ook hier opvragen. Dit doe je op basis van het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd op Squla.

--> Wachtwoord niet juist

Het wachtwoord van je account kun je hier wijzigen. Dit doe je op basis van je nickname.

Het veld van 'je wachtwoord' kleurt rood met de melding 'inloggen mislukt: misschien is je lidmaatschap verlopen?

Dit kan twee dingen betekenen; je lidmaatschap is opgezegd en daardoor verlopen of de betaling van je lidmaatschap is niet goed gegaan waardoor het lidmaatschap geblokkeerd is.

--> Lidmaatschap verlopen door opzegging

Indien je kind na opzegging toch wil blijven oefenen op Squla, dan kun je ons een mail sturen. Wij kunnen jullie dan een mooi aanbod voor een verlenging doen :).

--> Betaling van de lidmaatschap is niet goed gegaan

Het kan natuurlijk gebeuren dat we de contributie niet kunnen afschrijven. Als dit gebeurt, dan ontvang je van ons een betaalmail. Hiermee kun je dan alsnog de contributie van het lidmaatschap betalen. Na betaling wordt het lidmaatschap weer automatisch voor jullie geactiveerd.

Staat de oplossing voor jouw probleem er niet bij? Dan kun je een mail sturen naar klantenservice@squla.nl met daarin de vermelding van jouw nickname en e-mailadres waarmee je op Squla bent geregistreerd. Wij helpen je dan graag verder!

Tags: Squla app, inloggen, inlogen, mislukt