Problemen met inloggen op de app

Wanneer het niet lukt om in te loggen op de Squla app raden wij je aan om eerst te controleren of je de juiste versie opent. We zijn actief in meerdere landen dus je moet eerst het juiste land hebben geselecteerd. Door de Nederlandse vlag te selecteren, log je in op de Nederlandse app.

Mocht dit niet werken dan kan je de app volledig afsluiten om deze daarna weer op te starten. Wordt de app alleen gesloten door middel van het kruisje in de app, dan blijft de app actief op de tablet.

Tip! Controleer altijd of ‘automatisch aanvullen’ is uitgeschakeld op de tablet voordat de nickname en het wachtwoord ingevuld worden om in te loggen op onze apps. Door automatisch aanvullen kan het wachtwoord onbedoeld aangepast worden waardoor de gegevens niet geaccepteerd worden bij het inloggen.