Hoe kan ik mijn groep wijzigen?

Oefen je Squla op onze website? Dan kun je het groepsniveau eenvoudig wijzigen met het groepsselectievakje. Deze staat rechtsboven in je account.

Oefen je op de Squla app? Dan kun je het niveau wijzigen door je profiel te bewerken. Het profiel vind je door te klikken op je profielfoto.

Om het je nóg makkelijker te maken hebben we hier een instructiefilmpje toegevoegd!

Tags: niveau aanpassen, volgende groep, klas hoger, klas lager