Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Gelukkig kan je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen via: leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord.

Als je hier je nickname invult, dan wordt er een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan jouw account is gekoppeld. In deze e-mail staat een link waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen.

Log je in op de app? Dan klik je op de link 'Wachtwoord vergeten?'. Zoals hieronder weergegeven.

Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord. Hier kun je op basis van je nickname een nieuw wachtwoord aanvragen voor je Squla-account of ouderaccount.

Ben je ook je nickname ook vergeten? Je kunt je nickname hier opvragen. Als je hier je e-mailadres invult dat je voor Squla gebruikt, dan sturen wij een e-mail met daarin jouw nickname.

Tags: nickname, gebruikersnaam, kan niet inloggen, wachtwoord vergeten