Waar kan ik het Squla-rapport van mijn kind inzien?

De resultaten van je kind worden bijgehouden in zijn of haar persoonlijke rapport dat op elk gewenst moment door de ouder is in te zien via het ouderaccount. Per onderdeel kun je zien hoe je kind ervoor staat.

Log hiervoor in op het ouderaccount via leukleren.squla.nl. Klik vervolgens op de naam van je kind. Je ziet nu 'overzicht per week' en 'alles geoefend tot nu toe'. Je kunt klikken op de vakken en de quizzen om meer details te zien van dit onderdeel.

Ook kun je als ouder op het profiel instellen of je wekelijks een overzicht van het rapport van je kind per e-mail toegestuurd wilt krijgen. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkeling van je kind.

Door deze rapporten krijg je inzicht in de vakken waarin je kind uitblinkt en de vakken waarmee je kind eventueel meer moeite heeft. Je kunt er vervolgens bijvoorbeeld voor zorgen dat er meer aandacht zal worden besteed aan het vak waar je kind meer oefening bij nodig heeft, zodat er samen kan worden gewerkt naar een optimaal resultaat. Stel bijvoorbeeld een weekdoel in voor dit betreffende vak!

Tags: resultaten, voortgang, rapport