Mijn nickname wijzigen

Als ouder kan je jouw nickname via je ouderaccount aanpassen. Bij nieuwe lidmaatschappen is jouw nickname je email adres, als je al langer lid bent van Squla heb je een toegewezen nickname bestaande uit je initialen en een reeks cijfers.

Op onze website via leukleren.squla.nl kan je inloggen met je ouder nickname. Deze staat onder aan onze nieuwsbrieven en rapportmails vermeld. Zodra je bent ingelogd, klik je op “Profiel” en vervolgens op de oranje knop “Bewerk mijn profiel”. Hier kan je onder andere je nickname aanpassen.