Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn account?

Het wachtwoord van je het account van je kind of het ouderaccount kun je te allen tijde wijzigen en opnieuw aanvragen via: leukleren.squla.nl/aanvragen/wachtwoord.

Als je hier jouw nickname of e-mail adres invult, dan wordt er een mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken verstuurd naar het e-mailadres dat staat gekoppeld aan het betreffende account.

In dit filmpje laten we zien hoe je je wachtwoord opnieuw kunt aanvragen.

Tags: wachtwoord, ouderaccount, opnieuw aanvragen