Kunnen mijn kinderen op een eigen account oefenen?

Bij je bestelling kun je aangeven hoeveel kinderen je wilt aanmelden voor Squla. Kies je er bijvoorbeeld voor om twee kinderen aan te melden? Dan worden er, naast je ouderaccount, twee accounts aangemaakt. Zo kan ieder kind op zijn/haar eigen account oefenen. Via je ouderaccount kun je de voortgang van beide kinderen volgen en de accounts beheren.

Wil je op een later moment nog een kind aanmelden voor Squla? Dan adviseren wij je een extra account aan te vragen via je ouderaccount. Klik hier om te lezen hoe je een extra kind aanmeldt voor Squla.

Tags: kind, account, individueel oefenen