Hoe zeg ik Squla op?

Het lidmaatschap kan worden opgezegd via het ouderaccount. Opzeggen en afmelden kan als volgt:

1. log met je username of email adres in op je ouderaccount; (leukleren.squla.nl)

2. klik op de naam van je kind in het witte vak;

3. klik op het tabblad ‘Lidmaatschap’;

4. klik op ‘Opzeggen’ in het onderste kader.

Je ouderaccount
De nickname van het ouderaccount heb je ontvangen in de bevestiging van het lidmaatschap bij registratie op Squla. Ook staat de nickname van het ouderaccount onderaan iedere nieuwsbrief die wij versturen. Voorbeeld nickname: AB-1234567. Indien je deze mail niet meer hebt kan je de nickname hier opvragen. Een nieuw wachtwoord kan je hier aanvragen.

Tevredenheidsgarantie
Op Squla bieden we een tevredenheidsgarantie van 30 dagen voor onze halfjaar- en jaarlidmaatschappen. Wanneer je niet tevreden bent over Squla, kan je dit aan ons laten weten tijdens de eerste 30 dagen van je lidmaatschap door een e-mail te sturen via het contactformulier onderaan dit artikel (een aanvraag indienen). Het lidmaatschap wordt per direct geannuleerd en wij storten het volledige aankoopbedrag terug.

Opzegtermijn
Lidmaatschappen op Squla lopen door tot wederopzegging. Indien je wilt dat het lidmaatschap afloopt na de eerste contractperiode, dien je het lidmaatschap uiterlijk een maand voor de afloopdatum op te zeggen via je ouderaccount. Indien je het lidmaatschap opzegt na één maand voor de afloopdatum, wordt je lidmaatschap opgezegd met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Let op: als een lidmaatschap eenmaal is afgelopen, gaan alle behaalde resultaten en verdiende munten verloren. Liever voordelig verlengen? Kijk dan op je ouderaccount voor een speciaal aanbod voor je gezin!

Tags: afzeggen, uitschrijven, stoppen, stopzetten