Kan ik verlengen tegen een voordeliger tarief?

Dat kan! Na het verstrijken van de eerste contractperiode kan je eenvoudig je lidmaatschap beheren met je ouderaccount.

Zodra je bent ingelogd op het ouderaccount kan je het huidige lidmaatschap bijvoorbeeld met korting verlengen door te klikken op de naam van je kind en vervolgens op de knop ‘Lidmaatschap’. Hier kan je een verlenging selecteren en bevestigen. De verlenging zal automatisch ingaan na het aflopen van de eerste contractperiode van je lidmaatschap.

Is het lidmaatschap over een maand onlangs automatisch verlengd? Dan zal de voordelige verlenging de volgende maand ingaan. De contributie van de resterende periode van de automatische verlenging storten wij binnen enkele dagen terug en de nieuwe contributie wordt op de ingangsdatum van de nieuwe verlenging afgeschreven.

Heb je de nickname van je ouderaccount niet meer, dan kan je deze hier opvragen. Heb je het wachtwoord niet meer? Dan kan je deze hier wijzigen.