Kan ik als leerkracht ook inloggen op de apps van Squla?

Als leerkracht heb je ook toegang tot de apps van Squla. Wanneer je op onze apps inlogt, dan log je in als een leerling. Wanneer je inlogt via onze website, dan log je in op de leerkracht omgeving. Je kunt geen gebruik maken van de Squla ouder app.

Let op: wanneer je op het dashboard via de knop "Speel Squla" inlogt, dan wordt er geen voortgang bijgehouden. Indien je de voortgang van je leerlingen wilt volgen, dan adviseren wij hen op Squla te laten inloggen met hun eigen nickname en wachtwoord.