Lessen voorbereiden en oefenen op Squla

Wanneer je op je dashboard op knop “Speel Squla” klikt, kan je inloggen als een leerling en aan de slag met de oefenstof. Deze optie is 24/7 voor je beschikbaar.

Let op: wanneer je op het dashboard via de knop "Speel Squla" inlogt, dan wordt er geen voortgang bijgehouden. Indien je de voortgang van je leerlingen wilt volgen, dan adviseren wij hen op Squla te laten inloggen met hun eigen nickname en wachtwoord.