Openingstijden van leerling accounts

Je leerlingen kunnen op hun gratis accounts van 8:00 - 15:30 uur oefenen op Squla. Het is na schooltijd niet meer mogelijk om op de gratis leerling accounts in te loggen.

Als leerkracht, heb je 24/7 toegang tot de oefenstof van Squla. Op deze manier kan je samen met Squla je lessen voorbereiden. Je kunt oefenen op Squla door te klikken op de knop “Speel Squla”. Deze staat rechts boven aan je Squla in de klas account.

Let op: wanneer je via de knop "Speel Squla" inlogt, dan wordt er geen voortgang bijgehouden. Wanneer je de voortgang van je leerlingen wilt volgen, dan adviseren wij hen met hun eigen nickname en wachtwoord in te loggen op Squla.