Rapporten en voortgang bekijken

Van iedere individuele leerling kan je de voortgang en het rapport inzien. Deze kan je bekijken door te klikken op de knop “Mijn leerlingen” en vervolgens te klikken op de naam van de betreffende leerling. Wanneer je op de knop “Rapport” klikt, kan je het rapport bekijken en onder de knop “Voortgang” zie je de voortgang van je leerling.

In het rapport kan je inzien welke vakken er zijn geoefend en hoeveel en welke vragen er goed of fout zijn beantwoord. In de voortgang kan je per leerling controleren wat zijn/haar gehele voortgang is op Squla. Per vak kan je inzien hoeveel vragen er van dat vak zijn beantwoord.